Zvuči jezivo: Taylor Swift pravi pauzu od tri godine?

taylor-swift-for-vanity-fair-magazine-by-mario-testino-september-2015-issue_3

Directioneri su se nekako pomirili s činjenicom da njihov omiljeni bend neće snimati muziku niti nastupati tokom čitave naredne godine ali Swiftieji su u pravom škoku nakon pojave informacija da će Taylor napraviti ogromnu pauzu u radu!

Taylor 12. decembra završava svoju veliku turneju nakon čega će otići na zaslužen odmor. Ipak, umesto na par meseci, ona bi mogla da muzičku scenu napusti sve do 2018! “Taylor se stvarno raduje dužoj pauzi od turneje kao i praznicima. I dalje će pisati pesme i sarađivati povremeno ali govori ljudima da novi album možda neće izbaciti u naredne tri godine”, priča jedan izvor za HollywoodLife.com. Tay je zaista imala napornu godinu ali svi očekujemo da ona već piše nove pesme koje će biti spremne do kraja 2016. Možda se ipak ne treba previše pouzdati u tabloide!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Potpisani "Janini kalendari" i vredni CD-ovi: Evo šta vas čeka od nagrada na Famozi do kraja marta!

One thought on “Zvuči jezivo: Taylor Swift pravi pauzu od tri godine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.