Taramount vam poklanja 2×2 karte za komediju “Dobri momci”!

Koliko loš može biti jedan dan? Saznajte u urnebesnoj komediji “DOBRI MOMCI”, o šestacima kojima uopšte nije lako – nakon što je pozvan na svoju prvu žurku gde će biti ljubljenja, dvanaestogodišnji Maks počinje da paniči, jer ne ume da se ljubi, i tu nastaje pravi haos!

U želji da se istakne, Maks i njegovi najbolji drugovi Tor i Lukas, odlučuju da uzmu dron Maksovog tate, koji Maks ne sme ni da pipne, kako bi špijunirali komšije tinejdžere koji se ljubakaju. Ali, kad stvari krenu nezaustavljivo loše, dron će biti uništen. U očajničkom pokušaju da ga poprave pre nego što se Maksov otac vrati kući, momci beže iz škole i upuštaju se u avanturu epski loših odluka u koje spadaju i ukradena droga, pejntbol sa bratstvom i bežanje od policije i zastrašujućih tinejdžerki.

Režija: Gene Stupnitsky
Uloge: Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon, Molly Gordon, Lil Rel Howery, Will Forte

Scenario: Lee Eisenberg & Gene Stupnitsky
Žanr: Komedija
Studio: Universal Pictures

Taramount vam poklanja 2×2 za ulaznice za projekciju ovog filma u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u Beogradu, za četvrtak, 15. avgust, a termin je 20.20h. Ukoliko želite ove karte, odgovorite nam na Instagramu na nagradno pitanje u objavi koju vidite iznad, a mi ćemo dobitnike kontaktirati u sredu uveče!

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.