Liam i Harry: 1D ne prestaje da postoji, samo neće biti turneje naredne godine!

1d

Iako fandom pomalo sa zebnjom očekuje pauzu u radu One Directiona, Liam Payne uspeo je da ih oraspoloži u intervjuu za televiziju ITV rekavši kako je nemoguće totalno napustiti ovaj bend posle svega lepog što se desilo!

“Nikad ne bismo mogli da napustimo nešto ovako dobro u čemu zaista uživamo. Ipak, za pet godina imali smo pet turneja i pet albuma i sad je vreme da dobijemo malo više vremena kako bismo stvarali sjajnu muziku. Svi zaslužujemo mali odmor… Mali odmor na plaži i suncu možda”, priča Liam.

Na novinarsko pitanje da li to znači da se bend definitivno neće raspasti, Harry odgovara pozitivno! “Ne. Mi smo samo rekli da nećemo ići na turneju naredne godine a to smo radili pet godina. Razumemo zašto se pravi drama od toga što nećemo imati turneju naredne godine, samo idemo na malu pauzu.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ostavio fanove u suzama: Liam Payne vratio duh One Directiona na svom koncertu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.