BTS ostaje dosledan bendu: Ne bismo nikad probali solo karijere!

K-pop scena prevazilazi sve granice i mogućnosti koje su se do sada u muzici činile nemogućim, pa njihovi bendovi kombinuju razne neobične stvari i sve lakše dolaze do svetske karijere, a njihovi mnogobrojni bendovi često forsiraju i solo karijere svojih članova (kao što to radi BLACKPINK), ali BTS-u to nije u planu!

Kada je Ryan Seacrest u intervjuu upitao BTS da li bi se usudio da proba i solo karijeru, momci su kao iz topa odgovorili da ne bi probali tako nešto! Ipak, RM uz to kaže da to ne znači da su momci sve vreme izričito nerazdvojni: „Postoji određena granica, ipak smo mi muškarci, malo se posvađamo ponekad“ priznaje RM.

Momci su na najnovijem EP-u „Map of the Soul: Persona“ ostvarili saradnju i sa američkom zvezdom Halsey, sa kojom su se upoznali pre dve godine, i kako RM kaže, oduševljenje je bilo uzajamno! „Ona je bila naš fan, ali i mi njen! Upoznali smo je još kad je objavila pesmu ’Closer’ tako da smo praktično fanovi od tad“ priča RM. Ovakve saradnje momcima naročito pomažu da se probiju na svetskom tržištu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ryan Seacrest

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Pao na dno: Aca Lukas potpuno iskopirao pesmu BTS-pa onda brutalno vređao fandom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.