BTS ostaje dosledan bendu: Ne bismo nikad probali solo karijere!

K-pop scena prevazilazi sve granice i mogućnosti koje su se do sada u muzici činile nemogućim, pa njihovi bendovi kombinuju razne neobične stvari i sve lakše dolaze do svetske karijere, a njihovi mnogobrojni bendovi često forsiraju i solo karijere svojih članova (kao što to radi BLACKPINK), ali BTS-u to nije u planu!

Kada je Ryan Seacrest u intervjuu upitao BTS da li bi se usudio da proba i solo karijeru, momci su kao iz topa odgovorili da ne bi probali tako nešto! Ipak, RM uz to kaže da to ne znači da su momci sve vreme izričito nerazdvojni: „Postoji određena granica, ipak smo mi muškarci, malo se posvađamo ponekad“ priznaje RM.

Momci su na najnovijem EP-u „Map of the Soul: Persona“ ostvarili saradnju i sa američkom zvezdom Halsey, sa kojom su se upoznali pre dve godine, i kako RM kaže, oduševljenje je bilo uzajamno! „Ona je bila naš fan, ali i mi njen! Upoznali smo je još kad je objavila pesmu ’Closer’ tako da smo praktično fanovi od tad“ priča RM. Ovakve saradnje momcima naročito pomažu da se probiju na svetskom tržištu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ryan Seacrest

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Startuju kvalifikacije za hit godine: Glasajte za pesme koje želite u finalu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.