Louis Tomlinson: Raditi kao solo izvođač je teže, bendovi su zanimljiviji!

Ukusi su različiti pa tako dok Camila Cabello kaže da joj se solo rad dopada mnogo više, Louis Tomlinson kaže da je u 1D-u bilo mnogo zanimljivije od ovoga što ima sada!

„Kada smo nas petorica ušli u bend bili smo jako mladi pa samim tim i zaštićeni, kako postaješ stariji osećaš veći pritisak. Ne znam šta je od toga gore, ali siguran sam da je mnogo interesantnije deliti posao sa ljudima u bendu“ priča on o novim izazovima na koje nailazi kao stariji i nastavlja o odrastanju pričajući o tetovažavama koje sada bira mnogo pametnije. „Ne treba da se tetoviram ako imam i najmanju sumnju da ću se kasnije kajati, a na kraju verovatno hoću. Sa 50 godina ću sigurno misliti da je to bilo šašavo. Čak imam strah i od bola koji bih trpeo, s obzirom da godinama nisam uradio tetovažu osim ove male na ruci.“

O uspehu koji je postigao Louis kaže da je bilo prirodno što ga nije očekivao – „Niko ne može da tvrdi da je znao da će biti zvezda, svuda možete naići na kamen spoticanja i sve ovo je jako nepredvidivo. Kada sam otišao na X Factor audiciju sve što sam imao u glavi je da želim da idem dalje, niko ne može da kaže da ne oseća takav strah jer to nije realno“ zaključuje on.

Pročitajte još  Famoza music chart #109 - Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

6 thoughts on “Louis Tomlinson: Raditi kao solo izvođač je teže, bendovi su zanimljiviji!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.