Njima to nije problem: Devojke iz benda BLACKPINK izbacuju svoje solo pesme uskoro!

Iako su se mnogi bendovi raspali kada su počele diskusije o solo karijerama članova (to se još češće događa sa ženskim bendovima!), BLACKPINK nema problem sa tim!

Lepotice iz benda BLACKPINK osvajaju svet svojim zajedničkim pesmama, ali to ih neće sprečiti ni da snime ponešto i same. To je prva potvrdila Jennie, odnosno njihova kuća YG Entertainment! „Radimo vredno na novim pesmama BLACKPINKa, kao i na solo projektima svake devojke iz benda. Jennie će prva dobiti svoj singl, a posle nje i Rose“ napisao je vlasnik kompanije YG Entertainment.

Jennie je već viđena sama u Evropi dok je snimala spot, tako da je ovo samo potvrdilo glasine da ona sprema nešto samo svoje – YG Entertainment takođe potvrđuje da je potencijal svake devojke u bendu pojedinačno dovoljno veliki kao i njihov potencijal kada su zajedno, a s obzirom da K-pop odlično prolazi širom sveta, treba verovati njihovim menadžerima!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BLACKPINK

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Šta nam je EXIT rekao o dolasku k-pop zvezda u Novi Sad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.