Zadovoljni solo karijerama: Momci iz 1D ugasili kompaniju koja je organizovala turneje benda!

Vreme sve nagriza, pa tako i slavu One Directiona koji nisu na sceni već duže od dve godine. Tome pomaže i što su svi momci sad vrlo uspešni kao solisti a u skladu sa tim su i njihovi novi potezi koji će zabrinuti fandom.

Naime, oni su još 2012. osnovali kompaniju Rollcall Touring čiji su vlasnici a koja se bavila poslovima vezanim za turneje benda. Međutim, Harry, Niall, Louis i Liam su je sad i zvanično ugasili. Ovo naravno ne znači da se bend nikad neće ujediniti ali nam poručuje da se to neće desiti dugo, verovatno još par godina. Zbog toga deluje logično što momci ne žele da prave bespotrebne troškove i da kompanija postoji a ne služi baš ničemu.

Svi momci inače imaju velike solo planove – Liam i Louis će izbaciti prve albume, Niall i Harry već rade na novim a sva četvorica će biti na solo turnejama tokom godine. Fandom i pored svega nastavlja ih podržava ali kao što primećujemo i Famozi, to više kao što je nekad bilo.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/One Direction

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li se tebi dopada? Directioneri presrećni kako zvuči "Perfect"!

One thought on “Zadovoljni solo karijerama: Momci iz 1D ugasili kompaniju koja je organizovala turneje benda!

  1. Ali će se oni vratiti to je sigurno! 😙 Ali mi je drago što se ovaj fandom probudio☺😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.