BTS izdominirali nastupom i nagradama na Melon Music Awardsu! (video)

BTS fandom i dalje veoma razočaran činjenicom da njihovi idoli nisu osvojili nijednu Grammy nominaciju, pa je to bio dodatni razlog da sa nestrpljenjem očekuju Melon Music Awards, kao možda i najvažniju muzičku ceremoniju u Južnoj Koreji. Kako je bilo mogućnosti da prenos gleda čitav svet (o čemu smo pisali na vreme!), i naš ARMY mogao je da uživa u velikom trijumfu momaka!

BTS tako je osvojio najvažnija priznanja jer su oni izabrani za izvođače godine ali su trofeje dobili i za najbolji album godine “Map of the Soul: Persona” i pesmu godine “The Boy With Love”. BTS su praktično pojarali šou, a kasnije su objavili i sliku iz bekstejdža uz komentar, “Timski rad čini da snovi postanu realnost.” Ne treba ni reći koliko je fandom srećan zbog svega, a neko se setio da su oni istu ovu rečenicu napisali i 2016. godine nakon trijumfa na istom mestu!

Momci su ukupno osvojili osam priznanja, a uključujući i sve četiri Daesang nagrade, koje su i najvažnije. Koliko je ovo teško uraditi najbolje nam pokazuje da to niko nikad nije ni uradio – sve do sad! Skromni V obratio se sa bine nakon izbora za izvođača godine rečima, “Dete koje je jelo slatkiše kao učenik osnovne škole sad je pred vama. Ja lično ne mislim da sam nešto posebno kao osoba, tako da svaki put kad naša muzika dobije priznanje i ljudi nam kažu da su srećni zbog toga, zagrcnem se. Ne mislim da mogu da odustanem. Nastavićemo da rastemo i da se odužujemo našem fandomu dobrom muzikom naredne godine, i godinama posle toga.”

Pročitajte još  Tini, M&M, Demi i BTS: Pogledajte Famoza News koncertni specijal!

Praktično svi momci dobili su priliku da se obrate, ali izdvajamo još RM-a koji je tokom govora posvećenog pobedi za pesmu godine objasnio da su bili zabrinuti oko “Boy With Luv”, jer se korejski naziv pesme može prevesti kao “poema o malim stvarima.” “Sećam se da se Jimin bojao da naslovom poručujemo da je za nas ljubav nešto malo. Međutim, male stvari nisu nužno loše. Mi ćemo nastaviti da pevamo i igramo dok male stvari više ne budu male.”

Oni su pevali igrali već tad, s obzirom da su priredili spektakularan mini koncert gde je svako od članova imao svoj solo nastup pre nego što su sve završili sa “Dionysus”, koji se nalazi upravo na njihovom albumu “Map of the Soul: Persona”. Uostalom, pogledajte i uživajte!

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BTS o novim ciljevima: Rado bismo išli na Grammy Awards i bili prvi na Billboard listama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.