Moćni i kad nisu zajedno: 1D osvojili još dve MTV nagrade!

one-direction-take-home-two-italian-mtv-awards-01

One Direction nije na okupu već duže od pola godine ali to ih ne sprečava da iznova i iznova dobijaju velika priznanja! Nakon što su pre mesec dana na Billboard Music Awardsu izabrani za najbolji bend godine, sad su im stigla dva priznanja na italijanskom MTV Awardsu.

Na ceremoniji održanoj u nedelju veče, 1D su dobili priznanja za najbolji internacionalni bend a Directioneri su dobili priznanje za najbolji fandom, prvi put od 2013. godine! Ovako snažna podrška govori nam samo da je fandom ostao jak i da je siguran da će se njihovi ljubimci vratiti u skorije vreme, odnosno za oko godinu dana. Iako im mediji baš i nisu naklonjeni i tvrde da je sve gotovo, prilično smo uvereni da su Directioneri u pravu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Duša: Harry podigao ceo fandom na noge pričajući s Directionerkom! (video)

7 thoughts on “Moćni i kad nisu zajedno: 1D osvojili još dve MTV nagrade!

  1. Famozo, da li znate kad će Tinin album biti u prodaji, i gde će moći da se kupi? I da li će moći samo da se kupi u Beogradu???
    Hvala na odgovoru ☺

  2. Khm, neko je rekao da se raspadaju? Ili mi se ucinilo da sam to cula.. Vrv se ucinilo 🙂 :*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.