BTS izdominirali na MAMA, pogledajte najbolje nastupe!

Kao što smo već najavili, danas oko 10h ujutru po našem vremenu održan je Mnet Asian Music Awards, izuzetno cenjena manifestacija koja na kraju svake godine određuje ko su bili najbolji izvođači na tom kontinentu. Nakon što su izdominirali na Melon Music Awardsu, BTS su sad to ponovili i na MAMA!

Naime, momci su osvojili sva četiri Daesanga (glavne nagrade) na ceremoniji koja je pred 30.000 ljudi održana u Nagoja doumu u Japanu. Veče je počelo sjajno za grupu jer su odmah osvojili priznanje za album godine (Map of the Soul: Persona), pobedivši BLACKPINK, EXO, TWICE i SEVENTEEN. Nakon što su išali scenu da prime nagradu, Jimin je rekao, “Trenutno spremamo novi album. Mislim da ćemo moći da dođemo i pokažemo vam ga.” Naravno, momci su dobili i nagradu za Worldwide Icon, koja je izbrana glasovima fanova, a RM im je poručio, “Svaki ARMY koji gleda ovo – vi ste nam dali i ovu titulu i čitav svet. Volimo vas.”

I ostatak večeri prošao je sjajno za njih, s obzirom da je “Boy With Luv” pesma godine, a izabrani su i za izvođače godine u konkurenciji BLACKPINK, EXO, TWICE i Chunge. Ko je gledao crveni tepih, već tad je mogao da sazna da su momci osvojili i nagradu za najbolji muzički video, a usledila su i priznanja za najbolju mušku grupu, omiljenog muškog izvođača i najbolji plesni nastup za mušku grupu, opet za pesmu “Boy With Luv.”

Pročitajte još  Kritičari o novom BTS albumu "BE": Veseo i pozitivan, bez mnogo eksperimenata

Ipak, bilo je radosti i za druge zvezde! TWICE su tako izabrane za najbolju žensku grupu i najbolji plesni nastup u ženskoj kategoriji, dok su Monsta X izabrani za najbolje u kategoriji World Performer. ITZY i TXT su najbolji novi izvođači u muškoj i ženskoj kategoriji, a nagrade su osvojili i MAMAMOO i GOT7. Chung Ha je najbolji ženski izvođač, a WayV je najbolji novi azijski izvođač.

SEVENTEEN su nagrađeni za najveći proboj a jedno priznanje ide i u Veliku Britaniju jer je Dua Lipa proglašena za omiljenog inostranog izvođača! Da ne zaboravimo nikako i silne nastupe najvećih zvezda k-pop muzike kao što su BTS, TXT, Monsta X, SEVENTEEN i drugih! Na kraju, evo i kompletnog spiska osvajača nagrada!

Artist Of The Year (Daesang)

BTS

Album Of The Year (Daesang)

Map Of The Soul: Persona – BTS

Worldwide Icon Of The Year (Daesang)

BTS

Song Of The Year (Daesang)

Boy With Luv – BTS ft Halsey

Best Male Group BTS

Best Music Video Boy With Luv – BTS ft Halsey

Best Female Group TWICE

World Performer Monsta X

Favourite Vocal Performance

gogobebe – MAMAMOO

Favourite Dance Performance

Eclipse – GOT7

Favourite Female Artist

TWICE

Favourite Male Artist

BTS

Best New Female Artist

ITZY

Best New Male Artist

TXT

Best Vocal Performance Group

Bom – BOL4

International Favourite Artist

Dua Lipa

Pročitajte još  Liam, Camila, Dua Lipa... Pogledajte sve nastupe sa Radio 1 Teen Awardsa!

Worldwide Fan’s Choice

BTS, GOT7, SEVENTEEN, TXT, TWICE, BLACKPINK, X1, EXO, ATEEZ, MONSTA X

Best Dance Performance Male Group

Boy With Luv ft Halsey – BTS

Best Dance Performance Female Group

Fancy You – TWICE

Best Female Artist

Chung Ha Best

New Asian Artist

WayV

Best Dance Performance

Solo Gotta Go – Chungha

Best Hip-Hop and Urban Music

She’s Fine – Heize

Breakthrough Achievement

SEVENTEEN

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “BTS izdominirali na MAMA, pogledajte najbolje nastupe!

  1. Iskreno,nikad u životu nisam bila ponosnija na nekog kao što sam na BTS!Svaka vam čast momci!Takođe,vi ste nama promenili čitav svet time što ste uvek bili takvi kakvi jeste!
    Saranghae Bangtan🌸♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.