Melon Music Awards: Veliki trijumf za BTS, EXO i IU!

BTS nastavlja da pobeđuje van Koreje, ali to ne znači da na Melon Music Awardsu održanom u Južnoj Koreji neće poneti kući pet nagrada!

BTS i EXO ovde su bili ravnopravni i vratili su se kući sa pet nagrada, BTS trijumfuje u kategoriji za pesmu godine sa „Spring Day“, za najbolji spot proglašen je „DNA“ a član benda Suga dobio je svoju nagradu za najveći trend godine sa pesmom „Wine“. Ipak, EXO je bend koji je dobio najveće prizannje za izvođača godine, kao i nagradu za poseban stil plesa u „Ko Ko Bop“!

IU je takođe dobila veliko priznanje jer je njen četvrti album „Palette“ postao album godine, a ona je proglašena za najboljeg tekstopisca i spada u top 10 izvođača godine zajedno sa Wanna One, EXO i BTS-om – ova dodela nagrada jako je cenjena u njihovom regionu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Odbrojavanje: Što to BTS krije od nas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.