Brat Billie Eilish: Ona je dobro, piše novu muziku!

Billie Eilish predstavila je svoj debi album “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, drži koncerte i sprema turneju po našem kontinentu, ali to ne sprečava mladu umetnicu da sprema i novu muziku za naredni album za koji se očekuje da nadmaši ovaj album prvenac. Njen brat Finneas joj pomaže oko pisanja pesama, a sada otkriva da se Billie vratila pisanju istih čak i za vreme putovanja!

Govoreći za Beats 1, Billien brat otkriva da su na dobrom putu da stvore novi muzički materijal. “Duboko smo u kreativnom procesu za novi materijal,” saopštio je Finneas. “To je bio blagoslov i uzbuđeni smo što ćemo godinu dana svirati pesme sa ovog albuma. Takođe smatram da je korisno što sam pronašao način da stvaramo muziku dok smo na putu, to me ne plaši na način na koji sam mislio da će,” objašnjava on.

“Kada smo bili na turnejama malog obima, vaš dan je intenzivan i usredsređen na nastupe, jer sve radite sami,” dodaje Finneas. “Znam da imamo tako sjajan proširen tim, to mi dozvoljava da se probudim ujutru i snimam u studiju na putu i radim tamo šest sati. Ništa ne može da me omete,” zaključava Billien brat.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Šokantno priznanje Billie Eilish: Bolujem od neizlečivog poremećaja, i lake stvari su mi teške

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.