Brat Billie Eilish sarađivao sa Selenom, one na korak od dueta!

Selena Gomez prošle nedelje predstavila je svoj dugoočekivani album “Rare” i to nakon nešto manje od čitavih pet godina, a sada pevačica radi punom parom kako bi radila na promociji sopstvenog albuma koji ima ogromno značenje za nju, toliko da ona sanja da on dospe na prvo mesto top lista, da čak i sama kupuje sopstvene albume kako bi se to i ostvarilo! Pevačica je i u novim intervjuima koje sada daje iz dana u dan izjavila da će nam kasnije predstaviti još neke pesme koje joj veoma znače, ali sada jednostavno nije bio pravi trenutak da se one nađu na albumu ili u javnosti.

Doduše, sada se spekuliše o potencijalnom duetu Selene Gomez i Billie Eilish, pogotovo sada kada je otkriveno da je njen brat Finneas bio ispirisan upravo pesmom Selene Gomez kada je stvarao hit singl svoje sestre “Bad Guy”. On je bio inspirisan uvodnom pesmom ““Everything Is Not What It Seems.” iz popularne Disneyjeve serije “Wizards Of Waverly Place” u kojoj je pevačica i glumica učestovala od 2007. do 2012. godine. Ali, postoji još par stvari koje ukazuju da to nije sve kada je u pitanju potencijalna saradnja između dve popularne pevačice!

Finneas je imao priliku da lično sarađuje sa Selenom i to upravo na njenoj najličnijoj pesmi i prvom singlu sa albuma “Rare”, odnosno upravo na pesmi “Lose You To Love Me”. “Završili smo pesmu i dala sam je Finneasu da je producira lično i uradio je neverovatan posao. Veoma je talentovan, poručila je Selena. “Ne mogu stvarno reći kada, ali jedna od mojih omiljenih pesama zove se “Boyfriend”. Ne mogu da dočekam da je ljudi čuju,” poručila je nedavno Selenita u emisiji Jimmyja Fallona, dok i Billie sprema novu muziku i album, pa je ovo možda i najbolji momenat za neku saradnju?

Pročitajte još  Opet ista priča: Da li su glasine tabloida o vezi Selene Gomez i Nialla Horana istinite?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Brat Billie Eilish sarađivao sa Selenom, one na korak od dueta!

  1. u OK-u sam procitala da billie i nije osoba od dueta i da ne preferira to, da vise voli biti solo i sama za mikrofonom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.