Preslatko: Billie Eilish zgrabila Justina Biebera i ne pušta ga! (video)

Billie Eilish ostvario se najveći san – ne, to nije nastup na Coachelli već prilika da upozna svog najvećeg idola, Justina Biebera! Jus je protekle noći posetio ova festival a tamo je pronašao Billie i dao joj zagrljaj zbog koga je ona kao prava Belieberka, vrištala od sreće!

Biebs je objavio fotku na svom Instagramu uz komentar, “Pa, ovo se desilo… Duga i svetla budućnost je pred tobom”, napisao je on uz komentar. Na sreću, ljudi su zabeležili i njihov zagrljaj koji će vam izmamiti osmeh na lice i gde prvi put vidimo Billie kako se iz čudne devojčice kakvu je znamo pretvara u pravu Belieberku! Njih dvoje su zajedno gledali Arin koncert, a neko ih je snimio i dok su igrali!

Billie je prošlog novembra u jednom intervjuu objasnila da Jus za nju predstavlja čitav svet. “Kad sam imala 12 godina, ne da sam ga obožavala nego mi je on bio prva ljubav! To je osoba u koju sam bila zaljubljena. U mojoj glavi, i on je voleo mene. To je kao da smo bili u vezi. Plakala sam stalno jer on nije ni znao da ja postojim. Možda je bolje i da ne sretnem nikad, samo bih plakala.” Suza je verovatno bilo, ali nema šanse da je Billie zažalila!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Hailey ga inspirisala: Justin Bieber se vratio u muzički studio!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

4 thoughts on “Preslatko: Billie Eilish zgrabila Justina Biebera i ne pušta ga! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.