BLACKPINK potpisale za muzičku kuću Selene Gomez!

Što više pišemo i saznajemo o K-pop sastavima, sve nam je jasnije kako ova vrsta muzike počinje da vlada celim svetom – njihova ekipa povlači vrlo mudre poteze!

Isto važi i za bend BLACKPINK, sastav od četiri devojke koje očigledno čeka impresivna karijera – ne samo da su najavljeni njihovi solo singlovi pored pesama za bend, nego nam sada stižu informacije da su devojke potpisale ugovor za Interscope Records koji je deo Universal Music grupe, što tehnički potvrđuje da će sada, osim YG Entertainmenta u Koreji, BLACKPINK imati promociju u svim delovima sveta.

“Radićemo sa najvećom muzičkom kompanijom, Universal Music Group, za globalnu promociju BLACKPINKa. Takođe ćemo time pomoći drugim izvođačima za YG da budu prepoznati u Evropi i Severnoj Americi” rekao je predstavnik izdavačke kuće BLACKPINKa – da Interscope Records nije greška, svedoči i činjenica da za ovu kuću rade i Lana Del Rey, Lady Gaga i Selena Gomez!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BLACKPINK

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Gomilaju se pretnje smrću za Lisu iz BLACKPINK

3 thoughts on “BLACKPINK potpisale za muzičku kuću Selene Gomez!

  1. ne volim KPOP uopste… Nije mi jasno zasto su postali popularni toliko, ok postujem njihov trud i sve ali oni samo prave pesme, NE muziku.Ima dosta tih grupa koje postoje godinama a pre 2017 niko nikad nije ni cuo za njih, niti su bili planetarno popularni.
    Trude se i okej su ali nemaju neki specijalan glas, niti izgled, nisu nista posebno zapravo.
    I guess y'all like 'em samo zato sto vas je smorio folk i americka muzika ali kao, nah

  2. (Znam da ću dobiti mnogo dislike-ova, ali ovo je moje mišljenje i znam da nisam jedina) Uopće nisam ljubitelj k-popa. Oni su doslovno zavladali cijelim svijetom. Ne znam zašto,ali mi se ne sviđaju. Sada su oni glavna tema (pored Marcusa i Martinusa). Nekako mi je sve postalo dosadno. Prije sam skoro svaki mjesec kupovala neke časopise i sl., ali u zadnje vrijeme teme su svaki mjesec iste. Glavna tema: K-pop bendovi (doslovno svaki mjesec dođe u jednom časopisu 5 postera od raznih K-pop grupa) i M&M (također ista priča kao i s k-popom)…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.