Ariana Grande uopšte nije imala nameru da se uda za Petea Davidsona!

Veza Ariane Grande i Petea Davidsona začudila je mnoge, pogotovu jer su se i verili posle par nedelja veze. Ipak, kako danas prenosi TMZ, Ariana uopšte nije želela brak sa komičarom!

Kako se navodi, dokaz za takvu tvrdnju je činjenica da je par četiri meseca bio veren, a da Ari ali ni Pete nisu ni prstom mrdnuli kad je reč o pripremama za venčanje. To znači da ona nije tražila venčanicu, mogući datum svadbe ili lokaciju. Jedino što je Ariana uradila jeste jedan razgovor sa mamom, nakon čega je sve stalo.

Upravo tolika nezainteresovanost navodi se kao od razloga za propast veze, iako je glavni faktor i dalje Arianino psihičko stanje. Ona u ovom momentu nije spremna za ljubav jer mnogo razmišlja o smrti bivšeg dečka Maca Millera, a posvećenost radu joj pomaže da to lakše pregura.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Victoria Justice: Često šaljem poruke Ariani!

3 thoughts on “Ariana Grande uopšte nije imala nameru da se uda za Petea Davidsona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.