Jade Thirlwall i Leigh-Anne Pinnock potpisale ugovor kao duo!

Članice Little Mixa Jade Thirlwall i Leigh-Anne Pinnock odlučile su da se poslovno povežu i van granica grupe Little Mix pa su tako sad za jednu muzičku kuću potpisale ugovor koji ih definiše kao duo. Ipak, ovo ne znači da će se devojke odvojiti od ostatka grupe, već da će se zvanično baviti pisanjem pesama.

“Jako smo srećne što smo deo ovoga! Divno je što smo posle osam godina priznate kao tekstopisci! Jedva čekamo da započnemo ovo putovanje”, izjavile su devojke u zajedničkoj izjavi. Ovo znači da će one od sad pisati pesme i za druge izvođače i zatim dobijati procenat od uspeha svake te numere.

Inače, LM devojke su najavile i solo karijere, ali opet van muzike. Leigh-Anne tako je najavila sopstvenu liniju kupaćih kostima a Jesy će se okušati kao prezenterka jednog dokumentarca. Naravno, ovo neće uticati na budućnost grupe koja je nedavno objavila novi album i kreće na turneju ove jeseni.

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  "Vreme zaista leti kad se zabavljaš": Little Mix proslavile pet godina grupe!

2 thoughts on “Jade Thirlwall i Leigh-Anne Pinnock potpisale ugovor kao duo!

  1. Mnogo mi je drago!!I uopste se ne brinem da će to da utiče na grupu jer su one jako vredne i njihovo prijateljstvo je nesto sto ne moze da ih tek tako rastavi!!^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.