Meteorski uspon: BLACKPINK postavile još jedan rekord za žensku k-pop grupu!

BLACKPINK imaju sve šanse da postanu prva ženska k-pop grupa koja će napraviti pravu svetsku turneju! O tome najbolje govori uspeh njihove japanske turneje, odnosno činjenica da su postale ženska grupa kojoj je trebalo najmanje vremena od osnivanja, pa do toga da puni arene u Japanu!

Konkretno, ovde se misli na ogromnu bejzbol arenu u Osaki, gde je čak 50.000 ljudi (pun kapacitet), prisustvovalo njihovom koncertu, a kako navode izveštaji, posebno interesantno je što 80 procenata publike čine devojke!

I japanski mediji navode da je ovo znak globalne popularnosti grupe i podsećaju da su one potpisale ugovor sa Universalom, odnosno Interscope muzičkom kućom koja radi pod njenim okriljem. To znači da devojke imaju sve što je potrebno da možda već naredne godine budu i na velikoj turneji po Evropi!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BTS dodaju još nastupa, stadione rasprodaju za par sati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.