Lisa (BLACKPINK): Cilj mi je da ove godine budem srećnija!

BLACKPINK su već dugo van scene, ali s obzirom da je Lisa sad uradila intervju za korejsko izdanje časopisa Elle, čini se da je njihov povratak blizu! Dok fanovi prave kampanje protiv njihovog menadžmenta, Lisa uverava fandom da je srećna svojim privatnim i poslovnim životom.

Kako piše Soompi, upitana baš da kaže šta ju je to nedavno učinilo srećnom, ona je objasnila, “Moja mama me je pitala da li sam srećna. To što sam to čula me je učinilo srećno. Ne znam zašto, ali dobro je bilo to čuti.” Upitana da kaže kako uspeva da ostane srećna, ona je otkrila, “Nedavno sam imala teške momente, pa sam samo zagrlila moju mačku. Sav moj stres odmah je nestao, a da to nisam ni znala. Mislim da mačke to osete, kad im je vlasnik uznemiren. Mnogo bolje sam se osećala posle toga. U ovoj godini, cilj mi je da budem srećnija i ništa drugo!”

U intervjuu, Lisa je govorila i o drugim članicama grupe – Jennie, Jisoo i Rose, i još jednomistakla da su one pre svega prijateljice pa tek onda koleginice, jer su praktično odrastala zajedno. Lisa ističe i da je pre nastupa uvek nervozna, ali da joj je lakše kad zna da ima njih uz sebe. Lisu fanovi ali i ostatak BLACKPINK-a zovu “Virus sreće”, a ona objašnjava da je taj nadimak dobila jer je ona ta koja baca fore i uvek oraspoloži druge članice u svakoj prilici.

Pročitajte još  Kaća nam šalje kviz o BTS-u!

Kako mediji pišu, Lisa radi i na novom projektu, a u pitanju je uloga mentora u talent šou Idol Producer. Ovo je kineski šou gde je ideja da ona radi sa mladima koji žele da postanu pop zvezde. Ona kaže da se tome jako raduje i kako će na učesnike šoua preneti sve što je naučila u svojoj karijeri!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lisa

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.