Andrijanin blog: Najbolji ljubavni filmovi ikada

Hej Famozo! Tema mog 2. po redu bloga je “Najbolji ljubavni filmovi ikada”. Izabrala sam 5 filmova i nasumično ih poređala. Nadam se da će Vam se svideti.

1. Me before you

Blog započinjemo sa ovom interesantnom ljubavnom pričom koja će Vam se definitivno svideti.

2. The kissing booth

Ovaj film ste verovatno već pogledali jer je prosto fantastičan,ali ako niste,šta čekate?

3. Dear John

Ovo je prvi ljubavni film ikada koji me je rasplakao. To govori o tome koliko je prelep i prosto predivan.

4. Kiss&Cry

Ovaj film sam pogledala sigurno 5 puta  i svaki put sam plakala kao mala beba. Ako želite da se rasplačete,pogledajte ovaj film obavezno.

5. The Notebook

Današnji blog završavamo klasikom. Verovatno ste već pogledali ovaj film,ali ja sam tu da Vas podsetim da ga pogledate još jednom.

Nisam htela da otkrivam radnje ovih filmova,jer želim da se Vi sami uverite u to koliko su prelepi. Moraćete da mi verujete na reč i pogledate ih. To bi bilo to što se tiče ovog bloga,u komentarima pišite utiske nakon gledanja. Pozdrav!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.