Billie Eilish: Sekla sam se i izgladnjivala do besvesti

Nesigurnost je potpuno normalna stvar kad ste tinejdžeri, iako vam se možda čini da drugi nemaju problema koliko i vi. Nažalost, nekad stvari pređu svaku granicu, o čemu sad priča Billie Eilish. Mlada umetnica i ranije je govorila o svojim problemima, a sad je najbolje opisala u kakvim nevoljama se nalazila.

Govoreći za magazin Vanity Fair na čijoj naslovnici se nalazi, Billie je istakla da je na smrt isprepadala sve svojim ponašanjem. “Mislim da su svi oko mene bili više zabrinuti nego ja sama, jer sam se sekla zbog toga kako sam izgledala. Da budem skroz iskrena prema vama, široku odeću počela sam da nosim zbog toga kako mi izgleda telo”, priča ona.

“Jako mi je drago što sam sad ovde gde jesam, jer pre tri godine sam imala užasan odnos prema svom telu, a pre pet godina, prestala sam da jedem. Bukvalno sam se izgladnjivala.” Billie ističe da je jako ugrozila svoje zdravlje jer je počela da koristi pilule za mršavljenje. “Sve što sam postigla jeste da sam piškila u krevetu – imala sam samo 12 godina, to je bilo potpuno normalno.”

Muzičarka hrabro priznaje da joj i dalje nije svejedno kad je drugi vređaju. “Mislila sam da ću samo ja mrzeti sopstveno telo, ali rekla bih i da internet takođe mrzi moje telo. To je baš sjajno”, istakla je ona pre nego što je zaključila, “internet mrzi žene.”

Pročitajte još  Roditelji Billie Eilish: Hteli smo da je pošaljemo na lečenje koliko voli Justina Biebera!

Billie i kaže da je oduvek najviše zavidela svojim kolegama reperima. “Oni skinu majice jer su muškarci, i skakuću po sceni, a čitava publika skače sa njima i poliva se vodom. Svi su mokri i prljavi i baš ih je briga! Ja godinama pokušavam da stvorim takvu energiju” konstatuje ona.

Billie je usled energije koju deli već imala podosta povreda, ali čak i njeni roditelji kažu da je sve to vredno, jer je za nju muzika najbolja terapija!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.