Billie Eilish: Fanovi mi nisu prijatelji!

Nakon čak šest Grammy nominacija u svojim godinama, Billie Eilish je osim svoje specifične pojave još više u centru pažnje, kako publike i fanova, tako i medija! Časopis Variety se ovog puta odlčio da Billie Eilish krasi njihovu naslovnu stranu, a kako to nije sve, pevačica je dala i novi intervjuu za ovo izdanje u kome je pričala o svojoj karijeri, ali i odnosu sa fanovima.

“Ponekad zaboravim da oni nisu stvarno moji prijatelji,” započela je Billie u novom intervjuu. “To je čudno, kao, to je verovatno najveća stvar: ti ljudi koje nikada nisam upoznala misle da sam veoma bliska prijateljica sa njima. I onda zaborave da nisam i ponekad kažu stvari na Meet & Greetovima ili postavljaju sadržaj koji je šaljiv ili sarkastičan o tome kako loše izgledam na nekoj fotografiji, a onda ja pomislim ‘vau, to je tako zlo’,” dodala je Billie objašnjavajući da se onda seti da je to deo prijateljstva. “Pravite šale na račun prijatelja i oni vam vraćaju, to je sve ljubav i stvarno, ja stvarno, stvarno ne želim da se to promeni,” zaključila je Billie.

Međutim, mlada pevačica dodaje da ipak treba biti oprezan u svakom momentu. “Ali, takođe moram da budem pažljiva. Ako odgovorim na šalu ili ‘zao’ komentar, pisaće se vesti o meni kako sam zla i takođe, znam iz iskustva kada upoznate nekoga kog ste tražili čitav svoj život, pa čak i šala zaista može da vas pomalo zbuni. Billie dodaje da je ipak susret sa fanovima poprilično interesantan, a prisetila se i nekih fanova koje je imala više puta da sretne.

Pročitajte još  Glasajte odmah: Kompletna lista MTV VMAs nominacija je stigla, dominiraju Ari i Tay!

“Tu je grupa devojaka koju sam srela nekoliko puta i one su mnogo kul. Pratile su me do hotela, što mrtim, molim vas, ne dolazite mi u hotel, ali sam shvatila da su tu bile samo oen i mi smo se onda samo družile na pakingu do oko tri ujutru,” otkrila je ona dodajući da su pričale, smejale se i igrali igre. “Samo smo se družile i bila sam samo prijatejlica sa njima,” zaključila je Billie.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.