Billie Eilish: Shawnu Mendesu ignorišem poruke, Arianu volim!

Svi bi ovih dana svoje parče Billie Eilish! Na njenu pojavu reaguju i zvezde poput Shawna Mendesa za koga mlada muzičarka tvrdi da joj je poslao poruku! Iako bi mnogi bili presrećni da im se to desi, Billie ističe da ga nije udostojila odgovora, a mnogu veću ljubav pokazala je prema Ariani Grande.

Upitana u intervjuu koja je to poslednja slavna osoba sa kojom se dopisivala, Billie je iznenađujuće odgovorila, “Shawn Mendes mi je poslao SMS, ali nisam mu odgovorila”. Naravno, očekujemo da to ona učini, ali nekako nam se čini da bi svako drugi odmah odgovorio na poruku od takve zvezde!

Sa druge strane, ona je pokazala više ljubavi prema Ariani Grande! Billie je trenutno drugi najslušaniji izvođač u Americi ali ne dozvoljava novinarima da od nje stvaraju rivala Ari. “Ja nju volim… To nije ni takmičenje. Prelepa je, ima neverovatan glas. Ona već vlada svetom, ona je kraljica, ne mogu ja da se poredim sa njom”, kaže skromna umetnica.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Od Arianatora nam stiže kviz za upoznavanje sa Ari!

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Billie Eilish: Shawnu Mendesu ignorišem poruke, Arianu volim!

  1. Pa iskreno tek je na pocetku, mogla ga je bar udostojiti odgovora, trebala bi prihvatati svaku pomoc/saradnju koju moze da dobije.

  2. Žao mi je što tako ignoriše Shawna, jer, ako joj je ponudio saradnju ili slično, ne sumnjam da bi pesma bila savršena😍. I pored toga, drago mi je što voli Ari❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.