Billie Eilish: Spavala sam kad su izašle Grammy nominacije!

Billie Eilish je dana kad su objavljene Grammy nominacije dobila mogućnost da se oseća kao najponosnije biće na svetu, jer ona sad ima šanse da postane najmlađi izvođač koji je ikada osvojio Grammy za najbolji album, a tu su i druge privilegije! Ipak, Billie se u datom trenutku nije radovala – spavala je!

Billie je u intervjuu u emisiji Jimmy Kimmel live ispričala kako je izgledao dan kad su objavljene nominacije koje menjaju Billiein život! “Objava je izašla, recimo, oko pet ujutru. Naravno da se ne bih budila za to! Spavala sam kao top, majka me je probudila i ja sam bila u fazonu ‘kul’ u tom polusnu” ispričala je Billie.

Iako je svaka dodela nagrada u neku ruku važna, naravno da i Billie vidi da su Grammyji ipak najvažnije veče za svet muzike! “Sve je kul, ali Grammy je Grammy. Gledala sam tu ceremoniju svake godine svog života, sećam se kako sam uvek komentarisala odvratne haljine devojaka” našalila se ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #188 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.