Billie Eilish: Ja nisam mračnjak!

Billie Eilish mnogima deluje kao izuzetno mračna osoba koja i kad postiže neslućene uspehe pre deluje kao osoba kojoj su sve lađe odavno potonule. Mlada muzička je svesna toga, ali isto tako ističe da to nije istina, kao i da to mogu da potvrde svi koji su imali priliku da provedu neko vreme sa njom!

Iako i sama priznaje da piše mračne pesme, pa i da ima neobičan stil odevanja, Billie ističe da je pogrešno donositi zaključke o tome kakva je ona u stvarnosti. “U početku, radio stanice nisu htele da puštaju moju muziku jer sam i delovala previše tužno, pa su mislili da se to nikome neće dopasti. Meni je to bilo smešno, jer sam znala da se svako ponekad oseća tužno. Naravno da je veoma važno promovisati sreću, da treba voleti sebe i takve stvari, ali mnogi ljudi ne vole sebe”, priča ona za Gayle King a prenosi CBS News. Upitana direktno da li sebe vidi kao mračnu osobu, Billie objašnjava, “Ne! Nikako. Niko ko me zna ne bi rekao da sam ja mračna osoba. Moj bože. Ja se stalno smejem svemu.”

Ipak, Billie ističe da joj je sav uspeh doneo i probleme. “Prošle godine sam bila nesrećna”, ističe ona. “Čak i početkom ove godine je to bio slučaj. Prema ničemu nisam osećala sreću. Bilo je mnogo razloga za to, ali najviše to što sam klinički depresivna. To je bio početak svega. Na kraju je došla i slava. Smetalo mi je što ne mogu više slobodno da se krećem. Mnogo me je to mučilo jer je sve što sam htela to da budem sa drugarima.” Billie ipak želi da svi znaju da joj je sad dobro. “U poslednjih šest meseci stanje mi se popravlja. To je najoslobađajući osećaj, kao da konačno izlazite iz svoje ljušture”, zaključuje ona.

Pročitajte još  Billie Eilish: Spavala sam kad su izašle Grammy nominacije!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.