Shawn Mendes video i prokomentarisao šta je o njemu pričala Billie Eilish!

Billie Eilish pohvali se svaki put kad ostvari nekakav kontakt sa Justinom Bieberom, ali sa druge strane, nedavno je ispričala kako joj je Shawn Mendes poslao poruku, a da ona na nju nije ni odgovorila! Mendes Army preneo je to svom idolu koji je sve prokomentariosa na Twitteru!

Mladi Kanađanin nije se nešto previše potresao pa je rekao, “LOL vau”. Ne znamo kako bismo mogli da protumačimo njegovo odgovor, ali za pretpostaviti da mu Billie još uvek ništa nije odgovorila iz ko zna kog razloga. Nadamo se ipak da to nije tako, jer Shawn zaslužuje malo više poštovanja.

Za razliku od mnogih koji se sad utrkuju oko Billie, Shawn je prati već duže vreme, pa je u još u junu poslao tvit u kome joj kaže, “Mislim da si ludo talentovana i svi koji nisu slušali tvoju muziku mnogo propuštaju”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billie Eilish objavila novi spot, priča i novom albumu!

2 thoughts on “Shawn Mendes video i prokomentarisao šta je o njemu pričala Billie Eilish!

  1. Mislim da je malo glupo od nje što se tako ponaša prema Shawnu (bar u javnosti)

  2. Nju je već ponela malo slava…zato mislim da nije pametno kada se neko proslavi tako mlad jer postane loš čovek! Čast izuzecima! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.