Ariana Grande: Završila sam sa popom, od sad snimam crkvenu muziku!

Koji je dan danas?

Ariana Grande trenutno je na vrhuncu svoje karijere i niže hitove, ali mlada umetnica ističe da tome dolazi kraj, odnosno da će se nakon završetka svoje svetske turneje posvetiti crkvenoj muzici. Po njenim rečima, ona je prezasićena svime što joj se dešava pa je ovakav potez skroz logičan.

Ari ističe da ovo nije privremena odluka, odnosno da se njena pop karijera završava. “Meni je stvarno dosta. Imam dovoljno novca i slave za ceo život i sad želim da se povučem i počnem sa radom na crkvenoj muzici. Jasno mi je da moje fanove ne interesuje, ali to je ono što ja želim. U stvari, to će mi pomoći da osetim olakšanje jer više neću biti u centru pažnje medija”, pričala je ona nakon svog koncerta u Bostonu.

Ariana kaže i kako će se uvek rado sećati ovog dela svoje karijere, ali savetuje Arianatore da što pre shvate da dolazi kraj. “Zvuči grubo, ali što pre prihvatite da je ovo moja konačna odluka, to će vam biti lakše. Vreme je za nove stvari u životu”, istakla je ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande obeležila dve godine od „One Love Machester“ koncerta!

22 thoughts on “Ariana Grande: Završila sam sa popom, od sad snimam crkvenu muziku!

  1. Da li ovo znaci da je ovo kraj njene karijere tipa da prekida sa turnejama, pop/rnb muzikom kakvu je dosada snimala i okrece se mirnijem zivotu ili samo menja smer u karijeri?

  2. Fino je to što želi da se posveti Bogu,ali Famozo vi baš na 1. April objavljujete sulude vijesti

  3. E da nije ovoliko sala danas ne bih se ni setila da je 1 april

    Ovo je sala…zar ne? Ariana ne prestaje sa popom, jos uvek?😅🙂

  4. pa malo mi je žao jer stvarno je talentirana i još mlada i sada je vrijeme da niže sve više hitova a ne da odustane i povuče se. ali tko zna ona može iz svega napraviti zabavu i hit tako da možda i iz ovoga možda ispadne nešto odlično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.