Po izboru Billboarda: Billie Eilish je žena godine!

Da li je Billie Eilish zapisano u zvezdama da je 2019. godina najbolja godina njenog života? Ili je ovo samo početak bajke? Na to pitanje još nemamo odgovor, ali definitivno nemamo sumnje u činjenicu da je Billie ove godine pobrala sve najbolje što je mogla za svoju karijeru, i pritom mislimo na vrlo uspešan album, ključne Grammy nominacije i lepe pobede na American Music Awardsu, a ova impresivna lista završava se Billienim proglašenjem za ženu godine!

Billie Eilish će laskavu titulu žene 2019. godine dobiti od Billboarda koji po tradiciji bira jednu ženu svake godine, a za Billie je posebno interesantna činjenica da će ona biti najmlađa žena sa ovom nagradom! „Billie je svojom pojavom izvršila neponovljiv uticaj na duh vremena svojom muzikom i društvenim mrežama, njeno umeće da šalje poruku generaciji Z i da učini tinejdžere i adolescente da se osećaju prihvaćeno omogućilo joj je da se popne na vrhove svih top lista, i da slomi standarde društva svojom ’električnom’ bojom kose i oštrim stavom“ kaže Hannah Karp, vođa Billboarda.

Žene koje su prethodnih godina nosile ovu titulu bile su Lady Gaga, Selena Gomez, Ariana Grande i druga važna imena industrije, a ove godine najvažnije ime ipak ostaje Taylor Swift, koja je ne samo po izboru American Music Awardsa izvođač decenije, već je i Billboard kruniše za ženskog izvođača decenije!

Pročitajte još  Billie kreće na svetsku turneju, najavljeni datumi za Evropu!

Naravno, kad doživite uspeh kao Billie, teško je poverovati da je sve istina i da je ovo zaista vaš život – o tome je pričala i ona na AMAs dodeli! „Osećam se kao da živim tuži život. Čoveče, uopšte ne znam više. Sve što sam u mogućnosti da ostvarim je više od svega što sam mislila da ću ostvariti. Ne mogu rečima da vam opišem koliko me to raduje. Potpuno je novo za mene da sam ovoliko srećna ali zaista jesam“ zaključuje pevačica. Čestitamo!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #193 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

One thought on “Po izboru Billboarda: Billie Eilish je žena godine!

  1. Billie je po osobinama vise kao musko 😂, ali bas mi je drago jer je ona zena godine i mnogo je postigla u ovoj godini sto se tice dodela nagrada💞

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.