Šta se desilo? Billie Eilish povukla svoju kolekciju iz prodaje posle samo nedelju dana!

Billie Eilish je pre nedelju dana lansirala svoju kolekciju u saradnji sa “Siberia Hills” kompanijom, nastalom 2017. godine pod vođstvom Dafa Orlovskog. Ali, nakon samo nedelju dana proizvodnje, kolekcija je povučena pod optužbom da je dizajn ukaden od umetnika Makoto Kurokawa.

Ubrzo nakon što je lansirana, fanovi su počeli na kolekciji da primećuju čudne sličnosti sa crtežima Makota Kurokawe, a jedan specifičan je privukao pažnju. Naime, četiri devojke u bikinijima samo su za nijansu izmenjene na Billienom merchu, a dodat je i natpis “Billie” na japanskom.

Neko je sličnost primetio i postavio na Twitter, a tvit se proširio sa preko 20 hiljada ritvitova i 50 hiljada fejvova. Tada je Siberia Hills povukao kolekciju, a na Instagramu objavio sledeću poruku “Talentovanom umetniku gospodinu M.Kurokawi se izvinjavamo na krađi vašeg dela za merch Billie Eilish. Billie i njen tim nisu bili upoznati sa ovom radnjom, oni su samo verovali u proizvod…” Zatim su naglasili da će svi koji su već kupili ovu kolekciju dobiti svoj novac nazad, a Billienim fanovima su se izvinili što se ova kolekcija ipak neće prodavati. Billie se još nije oglasila povodom ovog problema.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Da li je ovo Justin? Billie Eilish doživela šok gostujući kod Ellen! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.