Billie Eilish: Neću osvojiti nijedan Grammy sledeće godine!

Billie Eilish je jedan od najvećih srećnika ove godine kada je u pitanju Grammy dodela nagrada, jer je ona polaskana sa čak šest nominacija! To ne samo da je veliki broj za bilo kog izvođača, već je to posebno iznenađujuće za nekoga poput Billie čija karijera se tek “zahuktala”, a da sve bude još bolje po Billie, mnogi predviđaju da će ona većinu nagrada za koje je nominovana i uspeti da osvoji – međutim, Billie se ne slaže sa njihovim pretpostavkama!

Billie je upitana na Capital Breakfast radio šou u Engleskoj koliko nagrada od šest može da osvoji: “Nijednu! Ne, ne, kunem se. Ne pokušavam da se pravim pa da dobijem odgovor da ću neku osvojiti. Stvarno neću, ali to je stvarno u redu“ smatra Billie. „Zahvalna sam na nominacijama. Nagrade, Grammy nagrade, to je nešto što sam gledala sa porodicom svake godine, ali tako je zabavno kad dođeš do pozicije da zapravo možeš nešto da osvojiš i treba da se boriš sa onima koji su odavno uspeli“ kaže ona, čime zapravo pokazuje da joj je već velika čast što je uopšte nominovana, plus ne treba zaboraviti da njene nominacije uključuju najveće kategorije.

Kada su u pitanju drugi uspesi, Billie će ove godine od strane Billboarda biti proglašena i za ženu godine, ali ni tu čast nije posebno prokomentarisala, a prethodno je izjavila i da je spavala dok su Grammy nominacije izašle na internet što očigledno govori o činjenici da pevačica nije ni očekivala nominacije, a po njenom mišljenju, najviše uspeha zaslužila je Ariana Grande zahvaljujući neverovatnoj snazi koju je pokazala u toku teške godine svog života: „Samo uzeti mikrofon nakon svega što joj se dogodilo, to je za mene nerealno“ rekla je Billie. Pa, sudeći po svemu, Billie je zaista neverovatno skromna, ali da li se vi slažete sa njom da neće baš nijedan Grammy poneti kući?

Pročitajte još  Billie Eilish o svojoj neobičnoj frizuri: Slučajno imam ovakvu kosu, jedva čekam da mi poraste!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.