Postavljajte pitanja: Famoza radi intervju sa Marcusom i Martinusom!

Marcus i Martinus ovih dana vredno rade na završavanju svog albuma, a kao što smo već pisali, oni i planiraju novu evropsku turneju! Zato je ovo prilika da uradimo novi intervju sa njima koji će nam poslužiti da dobijemo još informacija. Naravno, kao i uvek, i vama dajemo priliku da postavljate pitanja, a ona najbolje prosledićemo momcima!

Pitanja postavljajte isključivo na Instagram objavi koju vidite ispod, a rok za slanje pitanja je nedelja, 20. oktobar! Svako može da pošalje do maksimalno tri pitanja i molimo vam da se držite toga kako bismo što lakše odabrali ona najbolja. Ukoliko želite da momci vide ko im piše, pored pitanja napišete kako se zovete.

Kao i uvek, budite kreativni sa pitanjima, jer vam to drastično povećava šanse da ih odaberemo! Znači, bez pitanja “Kad ćete doći?” “Kad izlazi novi album?” i slično. Smislite nešto što će i njima delovati zanimljivo, umesto uobičajenih pitanja! Ovo će inače biti mesec pun iznenađenja za MMere – ovo je samo prvo od njih!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Marcus i Martinus vredno rade na novoj muzici i planiranju nove turneje, što je savršena prilika da uradimo novi intervju sa njima! Pitanja postavljajte isključivo na Instagram objavi koju vidite ispod, a rok za slanje pitanja je nedelja, 20. oktobar! Svako može da pošalje do maksimalno tri pitanja i molimo vam da se držite toga kako bismo što lakše odabrali ona najbolja. Ukoliko želite da momci vide ko im piše, pored pitanja napišete kako se zovete. Kao i uvek, budite kreativni sa pitanjima, jer vam to drastično povećava šanse da ih odaberemo! Znači, bez pitanja "Kad ćete doći?" "Kad izlazi novi album?" i slično. Smislite nešto što će i njima delovati zanimljivo, umesto uobičajenih pitanja! Ovo će inače biti mesec pun iznenađenja za MMere – ovo je samo prvo od njih! #marcusandmartinus

Објава коју дели Famoza (@famoza_net) дана

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Famoza koncertna anketa: Koje mlade zvezde želite da vidite u Srbiji i Hrvatskoj?

Foto: MM tim

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.