Postavljajte pitanja: Famoza radi intervju sa Marcusom i Martinusom!

Marcus i Martinus ovih dana vredno rade na završavanju svog albuma, a kao što smo već pisali, oni i planiraju novu evropsku turneju! Zato je ovo prilika da uradimo novi intervju sa njima koji će nam poslužiti da dobijemo još informacija. Naravno, kao i uvek, i vama dajemo priliku da postavljate pitanja, a ona najbolje prosledićemo momcima!

Pitanja postavljajte isključivo na Instagram objavi koju vidite ispod, a rok za slanje pitanja je nedelja, 20. oktobar! Svako može da pošalje do maksimalno tri pitanja i molimo vam da se držite toga kako bismo što lakše odabrali ona najbolja. Ukoliko želite da momci vide ko im piše, pored pitanja napišete kako se zovete.

Kao i uvek, budite kreativni sa pitanjima, jer vam to drastično povećava šanse da ih odaberemo! Znači, bez pitanja “Kad ćete doći?” “Kad izlazi novi album?” i slično. Smislite nešto što će i njima delovati zanimljivo, umesto uobičajenih pitanja! Ovo će inače biti mesec pun iznenađenja za MMere – ovo je samo prvo od njih!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Marcus i Martinus vredno rade na novoj muzici i planiranju nove turneje, što je savršena prilika da uradimo novi intervju sa njima! Pitanja postavljajte isključivo na Instagram objavi koju vidite ispod, a rok za slanje pitanja je nedelja, 20. oktobar! Svako može da pošalje do maksimalno tri pitanja i molimo vam da se držite toga kako bismo što lakše odabrali ona najbolja. Ukoliko želite da momci vide ko im piše, pored pitanja napišete kako se zovete. Kao i uvek, budite kreativni sa pitanjima, jer vam to drastično povećava šanse da ih odaberemo! Znači, bez pitanja "Kad ćete doći?" "Kad izlazi novi album?" i slično. Smislite nešto što će i njima delovati zanimljivo, umesto uobičajenih pitanja! Ovo će inače biti mesec pun iznenađenja za MMere – ovo je samo prvo od njih! #marcusandmartinus

Објава коју дели Famoza (@famoza_net) дана

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Važna uloga u norveškom timu: Marcus i Martinus biće deo finala Evrovizije u subotu!

Foto: MM tim

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.