Šta bi radije? Billie Eilish mora da načini teške izbore! (video)

Ili-ili pitanja umeju da budu veoma teška, a sa takvim izborima bila je suočena mlada pevačica Billie Eilish prilikom posete redakciji magazina Fader.

Billie je tako prvo upitana da li bi radije priredila umetnički ili modni šou a onda su usledili mnogo čudniji izbori! Ona je tako morala da bira između toga da joj pauk izmili iz usta svaki put kad se nasmeje ili da izgubi 1 cm visine svaki put kad kine! Novinarku je zanimalo i da li bi ona radije postala zombi ili bi htela da se njen brat pretvori u to natprirodno biće. Na kraju, Billie je birala između toga da se oseća kao prodavnica polovne odeće ili da kad tamo nađe nešto, to nešto obavezno ima fleku! Da li biste načinili slične izbore?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Da li znate kako glasi pravo ime Billie Eilish?

3 thoughts on “Šta bi radije? Billie Eilish mora da načini teške izbore! (video)

      1. Meni je bas žao sto joj posvecuju toliko pažnje i mislim da je bolje da vise pisu o Soy luni,Ari ili nekim vecim zvezdama
        Nije hejt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.