Billie Eilish morala da prekine koncert, šalje molbu svom fandomu

Billie Eilish imala je jedno od najgorih iskustava u svojoj kratkoj karijeri nakon što je u četvrtak veče morala da prekine svoj koncert u Melburnu. U pitanju je bio intimni šou za oko 500 ljudi, ali sve je stalo u momentu kad je jednoj devojčici strašno pozlilo, pa je morala da interveniše hitna pomoć.

Billie niej htela da se vrati sve dok nije videla da se ova devojka vratila na svoje noge i da je sama izašla sa događaja, a sad ističe da ju je sve ovo jako potreslo. “Ovo je baš bilo zeznuto. Izvinite zbog toga. Njoj je dobro. Meni ste vi čitav svet. Molim vas pijte dovoljno vode, jedite i vodite računa o sebi.”

Billie je samo par dana ranije takođe imala neprijatno iskustvo upravo u Australiji, a nakon što ju je neko uhvatio za grudi. Kako se ispostavilo, počinilac je bila jedna devojka. “Nemojte je uznemiravati. Bilo je slučajno i sve je u redu. Bila je baš slatka”, objasnila je mlada umetnica.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billie Eilish snimila kratak film o tome koliko je zanima tuđe mišljenje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.