Snimljena i identifikovana kradljivica prstena Billie Eilish!(video)

Tokom koncerta u američkom gradu Ostinu ranije ovog meseca, Billie Eilish ostala je bez prstena koji joj je neko ukrao! Muzičarka je tad objasnila da se ne nada da će ga ikad više videti, a kradljivcu je poručila da je sve u redu i da vodi računa o njemu. Međutim, fandom je ipak pronašao počinioca!

Naime, izvesna Taylor Gourley objavila je na Twitteru video, gde vidimo jednu devojku koja moli obezbeđenje da se sagne i doda joj prsten, za koji kaže da joj je ispao dok je držala Billie za ruku. Čovek joj je poverovao i dao joj prsten koji pripada Billie! Interesantno, TMZ je već pronašao kradljivicu i pričao sa njom, mada ona tvrdi da se samo slikala sa prstenom a onda ga je dala obezbeđenju i rekla da on pripada Billie.

Još uvek se ne zna da li je ona zaista vratila taj prsten, a još jedan snimak koji se pojavio, pokazuje i tačan momenat kad je pevačica ostala bez njega. Ipak, iako odatle nije jasno da li joj je prsten samo slučajno ispao tokom interakcije sa fanovima ili je namerno skinut, ružno je što on odmah nije bio vraćen!

Pročitajte još  Famoza music chart #181 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.