Presrećna: Billie Eilish dobila nazad svoj prsten!

Pre nekoliko dana pisali smo o tome kako je snimljena osoba koja je od Billie Eilish uzela njen prsten, a kradljivica se potom oglasila i objasnila da ga je već dala njenom obezbeđenju. Da je ona rekla istinu potvrdila je i sama Billie koja se pohvalila da joj je ovaj komad nakita vraćen!

Billie je na svom Instagram Storyju objavila fotku prstena gde kaže, “Prsten je vraćen. Hvala onome ko ga je doneo.” Dakle, Billie zaista nije briga ni šta se tačno desilo niti bilo koga osuđuje – samo je srećna što se sve lepo završilo. Ovaj prsten inače nije toliko skup, jer mu cena iznosi oko 90 evra. To pogotovu za Billie ne predstavlja nikakav novac, ali je mnogo bitnije to što on za nju očigledno ima emotivnu vrednost!

Billie je inače za vikend pevala na humanitarnom balu koji organizuje UNICEF gde je izvela nekoliko svojih pesama u intimnoj atmosferi, a zahvaljujući nekoj dobroj duši sad možemo videti kako je izgledalo živo izvođenje pesme “Bad Girl” i par drugih numera.

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sunčicin blog: Mojih 20 omiljenih pesama Khalid-a i Billie Eilish!

3 thoughts on “Presrećna: Billie Eilish dobila nazad svoj prsten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.