Marcus i Martinus u Kini: Želimo da osvojimo Aziju!

Marcus i Martinus ovih danas su u Kini, tačnije u Šangaju, a iako se trude da budu malo i turisti, oni su tamo i zbog poslovnih obaveza! Momci su u gradu kako bi pevali na jednom događaju koji organizuju norveški biznismeni, ali i da bi pronašli način kako da steknu fanove u zemlji sa 1,4 milijarde stanovnika!

“Ovo je prvi put da smo u Kini. Skroz nam je sve novo”, priča Marcus za norvešku televiziju TV 2. “Pogled iz našeg hotela je vrhunski, a naš san je bio da putujemo i pevamo po Aziji.” “Želimo da budemo uspešni u Aziji, kaže Martinus. Želimo da izgradimo bazu fanova i imamo velike koncerte ovde”, ističe Marcus. Za to će definitivno biti potrebno mnogo rada, jer kad su oni zamolili lokalne fanove da dođu da ih vide, pojavile su se samo dve osobe! Ipak, to ne čudi jer je Kina veoma zatvorena zemlja gde se internet debelo cenzuriše, a nastupi stranih zvezda strogo su ograničeni! Ipak, svi muzičari se prethodnih godina utrkuju da osvoje Kinu, upravo jer gradovi poput Šangaja imaju više stanovnika nego čitava bivša Jugoslavija zajedno!

Momci napominju da čak i kad su u Kini razmišljaju o još nečemu, a to je kako da završe srednju školu! “Uskoro ćemo završiti studiranje društvenih nauka. Moramo to da završimo. Malo je stresno i naporno, ali tako je svima”, kaže Marcus. Ipak, momci se ne slažu oko toga šta im je sad najbitnije. Odgovarajući na to pitanje, Martinus je odgovorio “Učenje” a Marcus je kroz smeh kontrirao, “Ja sam hteo da kažem Kina!” Ono na šta će se momci definitivno fokusirati čim se vrate jeste da odgovore na vaša pitanja koja smo im poslali! Zar to nije sjajan osećaj?

Pročitajte još  Katarina sprema akciju za MMere!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Marcus i Martinus u Kini: Želimo da osvojimo Aziju!

  1. Ima li nekih informacija kada stize novi album,ili barem pesma?? O da,i koliko sam ja shvatila,eMMa izbacuje novu pesmu u petak😊😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.