NCT, Halsey, Niall, Becky G – pogledajte sve nastupe sa MTV EMA!

Prošle noći održano je novo izdanje MTV EMA, a tokom večeri nastupilo je i podosta zvezda, među kojima su Ava Max, Green Day, NCT 127, Akon, Becky G, Halsey, Niall Horan ili Dua Lipa. Na sreću, svi nastupi su već postavljeni onlajn, pa možemo da uživamo u njima u najboljem kvalitetu i bez straha da će oni biti obrisani.

Iako nije sve u brojkama, interesantno je pogledati i koliko je ko sakupio pregleda za prvih 12 sati, jer su svi videi postavljeni istovremeno. Očekivano, ubedljiv najgore su prošli rokeri Liam Gallagher i Green Day koji nisu dobacili ni do 50 hiljada pregleda dok je daleko, daleko, daleko ispred svih Dua Lipa sa “Don’t Start Now” koja je blizu milion pregleda. Primera radi, posle nje najviše pregleda ima Rosalia sa “Di Mi Nombre”, koja je došla “tek” do 400.000. Koji se vama nastup najviše dopada?

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan: Prva 1D svirka je bila neviđena katastrofa!

2 thoughts on “NCT, Halsey, Niall, Becky G – pogledajte sve nastupe sa MTV EMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.