Bella Thorne: Toliko sam bila ružna sebi da nisam htela da izađem iz kuće!

2mQzL59

Iako je Bella Thorne izuzetno lepa devojka, slavna glumica i pevačica kaže kako je dugo bila toliko nesigurna u sebe da je odbijala da izađe na ulicu!

“Kad imate bubuljice niko ne zna kako vam je sve dok to i sam ne iskusi. Ja sam uvek znala šta je to ali kad sam ih dobila došlo mi je da se rasplačem. Stvarno, skoro da sam plakala. Dok me je to mučilo nisam ni izlazila iz kuće”, priča ona u razgovoru za Cosmopolitan.

Ipak, Bella ističe kako je srećna što je fanovi prihvataju takvom kakva jeste a ona ne ume ni da objasni nagli rast svoje popularnosti na društvenim mrežama u prethodnih godinu dana. “Stvarno ne znam šta se dešava, da budem iskrena. Mislim da jednostavno sve više ljudi prati to što radim i sve više me zaustavljaju na ulici. Sad me progone i paparaci”, objašnjava ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bella Thorne: Nema šanse da ćete me videti za volanom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.