Ariana Grande srušila BTS, drži svetski YouTube rekord sa “Thank U, Next”!

BTS i njihov fandom već dugo potpuno dominiraju svim mogućim društvenim mrežama, pa je činjenica da su im Ariana Grande i Arianatori uzeli jedan veliki YouTube rekord predstavlja zaista ogroman uspeh.

Kako je zvanični saopšteno, spot za “Thank U, Next” u prvih 24 časa na YouTubeu je pogledan preko 50 miliona puta, što je prilično bolje od 45.9 miliona koliko je iznosio dosadašnji rekord koji je BTS držao sa singlom “Idol” od avgusta. To nije sve – premijeru spota je istovremeno gledalo 829.000 ljudi što je takođe rekord! YouTube čak priznaje da je imao problema, jer je fandom za tih pet minuta premijere ostavio ludačkih pola miliona komentara!

Prmeijera spota pomogla je i da Ari zadrži prvo mesto na top listama u Britaniji, a ogromne su šanse da se to ponovo desi i u Americi. Ari je prošle noći uputila brojne poruke zahvalnosti, a potvrdila je i da je albuma “Thank U, Next” gotovo završen, ali da još uvek ima nekih novih ideja za njega.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #42 - glasajte za pet omiljenih pesama jednom dnevno!

12 thoughts on “Ariana Grande srušila BTS, drži svetski YouTube rekord sa “Thank U, Next”!

  1. Divim se nama Arianatorima, kao i Ari! Thank u, next je neverovatna pesma sa još boljim spotom i definitino zaslužuje ovoliku popularnost!❤❤

  2. Nadam se da i dalje pokušavate da kontaktirate organizatore da dođe na Balkan💕

  3. Čestitam Ariani i Arianatorima. Zaslužili ste. Pjesma je odlična, a spot predivan. Bila sam presrećna kada sam čula ovo. Nijesam Arianator, ali njene pjesme su stvarno divne i drago mi je zbog nje i svih arianatora koji su se trudili jer možda mi, Armys, najbolje znamo kako je to streamovati bez prestanka kako bi pjesma bila najgledanija. Stvarno sve čestitke, a Armys; spremite se za BTS-ov sljedeći comeback jer će ovo biti pravi izazov za nas. Još jednom, sve čestitke. ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.