Kendall Schmidt pristaje: Carlosa PenaVegu jako interesuje želite li povratak Big Time Rusha!

Ovih dana obeležavalo se devet godina otkako je Big Time Rush formiran kao grupa, a da ova godišnjica bude nešto posebno postarao se pre svega Carlos PenaVega koji je postavio pitanje koje fandom odavno čeka!

“Pre devet godina moj život se zauvek promenio”, napisao je na svom Instagramu uz seriju fotki na kojima je BTR. “Hvala svima koji me od tad podržavate! Ne mogu da dočekam narednih devet. Da li bi trebalo da napravimo turneju povodom deset godina grupe naredne godine?” Ne treba ni reći da je fandom eksplodirao moleći ga da se upravo to desi!

Njegove reči podržao je Kendall Schmidth, napisavši, “Slažem se sa tim što je Carlos napisao u vezi povratničke turneje. Ja sam za to.

Interesantno, oglasio se i James Maslow na sličan način, ali je dodao i reči, “Sve ovo me je spremilo za ono što spremam naredne godine. Uzbuđen sam da vam to pokažem”. Po tome, čini se da on pre poručuje kako se sprema za nastavak solo karijere!

Ipak, stvari je najviše pokvario Logan Henderson koji je totalno iskulirao godišnjicu! Hoće li nešto biti od svega i da li će se BTR možda okupiti u nekompletnom sastavu, ostaje da sačekamo i vidimo.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Kendall Schmidt pristaje: Carlosa PenaVegu jako interesuje želite li povratak Big Time Rusha!

  1. Bila bi PREVIŠE srećna da se vrate! Bila sam ogroman Rusher kao mala i još uvek sam, samo malčice manji. Nisu imali neku mega popularnost kao 1D ili 5SOS, ali su imali stvarno veliki fandom. Bilo bi super da se vrate i nadam se da će se to desiti jednog dana!❤❤❤

  2. Jako sam bila srecna kada sam videla da se i James ogladio ali kaa je na kraju stavio hesteg jamesmusic bilo mi je jasno da sebe promovise a i najvise me je tesko jer Logana kao de je briga za BTR.Jako bi volela da se ponovo okupe i da prave nove pesme i turneje msm da bi se fandom ponovo okupio i bio bi stv veliki

  3. Da se okupe imali bi vecu popularnost nego sada,svi bi pricali o njima i fandom bi bio jos vec jer su sada drustvene mreze i jutjub razvijenije!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.