Ariana Grande: I pre dve godine sam znala da ću se udati za Petea!

Taman što je Pete Davidson otkrio kako je rekao da će se oženiti Arianom Grande onog dana kad ju je prvi put video, i Ari se oglasila vrlo sličnom porukom gostujući u šou Jimmyja Fallona.

Ari tako objašnjava kako su se njih dvoje upoznali marta 2016. godine na snimanju šoua “Saturday Night Live”, ali da je ona odmah znala kako će jednog dana završiti sa njim. “Tad nismo ni razmenili brojeve telefona ili tako nešto. Čak nismo bili ni prijatelji jako dugo. Međutim, sve vreme sam bila jako zaljubljena u njega. Toliko da su me i prijatelji ismevali zbog toga, takve stvari”, priča ona.

“Meni se ne dešava da se tek tako zaljubim u nepoznate ljude, ali sam mom menadžeru tad rekla, “Udaću se za njega, 100 posto. Sigurno se udajem za njega. A ni prijatelji nismo bili”, zakjučuje Ari.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Nova prilika za Arianatore: Danas imate priliku da prvi put osvojite "My Everything" album!

8 thoughts on “Ariana Grande: I pre dve godine sam znala da ću se udati za Petea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.