Ariana Grande uradila ogromnu tetovažu na ruci!

Ariana Grande luda za novom video igrom: Igrala sam je 15 sati u jednom danu!

Ariana Grande jako voli video igre – toliko da je ovaj čitav vikend provela uz njih, bolje rečeno uz svoje voljene Pokemone! Upravo to bila je inspiracija da ona tokom prošle noći uradi novu tetovažu koja je sve samo ne mala, pa će to izazvati svakakve komentare! Ipak, čini se da ona ne mari za to.

Ari je u prošlosti nekoliko puta stavila do znanja da se igra na konzoli Nintendo Switch, pa ju je neko iz fandoma u nedelju upitao, “gđice, koje igre imaš na svom Switchu?”, a ona je odgovorila, “Iskreno, juče sam imala slobodan dan i igrala sam Pokemon Let’s Go jedno 15 sati. Najiskrenije.” Iako i u našoj redakciji ima gejmera, moramo priznati da nikad toliko vremena u danu nismo proveli uz igre!

Ipak, ko zna Ari, zna i koliko ona voli Pokemone – jurila ih je kad je Pokemon Go za telefone bio veliki hit u svetu, pa je ovo očekivani nastavak te priče. Interesantno, Ari se odlučila za Eeevee verziju igre, umesto Pikachu verzije, pa je upravo ovog Pokemona i istetovirala na svojoj ruci što je objavila na svom Instagram Storyju! “Oduvek sam htela ovo”, napisala je ona uz fotku koju vidite! Da li je ovo previše ili ne i da li je ovo ono što ona želi na sebi do kraja života? To je sad samo Arina briga!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Marija nam šalje "istina ili laž" kviz o Ariani Grande!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

9 thoughts on “Ariana Grande uradila ogromnu tetovažu na ruci!

  1. Preterano je, drage stvari se nose U SRCU a ne na telu, nema ama bas nikakve potrebe za tim. I za samo nekoliko godina verujem da ce joj biti zao zbog toga, mislim, Ariana sa 50 godina sa tetovazom pokemona, devojke iz animea na ruci, maslinovom grancicom itd. ce izgledati krajnje smesno i nezrelo. Treba gledati i malo u moguce ishode a ne samo u sta je trenutno lepo… Nosice ga zauvek na sebi htela to ili ne. Bezveze.Snatram da joj ne treba to. (ne treba nikome)

    1. Uvek se radujemo kad to tako razmišljate. Mnogi kao da ne znaju da postoje i privremene tetovaže koje mogu dugo da traju, a mogu i da se obnove, naravno.

  2. Ja nikad nisam voljela tetovaže ali Evee mi je medu omiljenim Pokemonima 😅😅 Sad ozbiljno, tetovaže su pravi problem! Ne znam zašto se ljudi odlučuju da ih rade!?!? Usput ako niste proveli makar 10 sati igrajući igrice niste epic lit madlad gameri 😂😂😂😂😂

  3. Ok, tetovaza je lepa ali sad upravo zamisljam Arianu u 50-60 godina sa onako naboranom kozom i daje intervju kako kaze: "Jaoooj, mladost ludost crtala sam anime likove po sebi…"
    Ako je htela takvu tetovazu mogla je kao sto ste rekli da uradi privremenu. 🙂

  4. Mislim da je bila pijana kad je crtala te silne tetovaže jer ne mislim da ih iko radi dok su trezni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.