Ariana Grande uradila novu tetovažu na japanskom, pa najavila novi parfem!

Ariana je proširila svoju kolekciju tetovaža za još jednu, novu tetovažu koju je ovog puta uradila na japanskom jeziku! Pored toga, pevačica je ostavila interesantne tragove na svom Instagram Storyju gde nam je otkrila moguć naziv narednog parfema koji će nam najverovatnije predstaviti u toku 2019. godine!

Ari je uradila novu tetovažu na ruci, a kada se prevede natpis sa japanskog, možemo ga pročitati kao “hajde da pevamo”. Tatu majstor, Mariah nas je podsetio na pevačicinu izjavu od septembra gde je ona istakla da želi da poveže žene svojim radom. “Mislim da se ljudi poistovećuju sa mojim umetničkim radom koji obuhvata devojke, biljke i životinje – ko ne voli to,” upitala je pevačica tada.

Sudeći po glasinama, Ariana planira da svoj naredni parfem nazove “Be Grande”, ali tako da će osim parfema ta linija proizvoda obuhvatiti losione i pilinge za telo, gelove za kupanje. Nažalost, prošlog puta odbijen je zahtev da Ariana zaštiti znak pod svojim imenom, jer je nedostajao pevačicin potpis, ali ovog puta izgleda da to neće biti slučaj!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Glorijin test ličnosti: Da li više ličite na Selenu Gomez ili Arianu Grande?

One thought on “Ariana Grande uradila novu tetovažu na japanskom, pa najavila novi parfem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.