Nikad ovako zaljubljena: Ariana Grande uradila tetovažu u čast preminulog oca svog dečka!

Koliko dokaza je potrebno da se Ariana i Pete zaista vole? Već znamo i su vereni i da žive zajedno i da imaju zajedničke tetovaže, a Ari je sad učinila nešto dodatno – napravila je posvetu u obliku tetovaže ocu svog dečka, vatrogascu Scottu Davidsonu koji je umro 11. septembra 2001. godine, spasavajući živote nakon terorističkog napada u Njujorku.

Ari na sreću makar ne voli velike tetovaže, pa se ova našla na njenom stopalu i sastoji se samo od brojeva 8418, što je bio bedž koji je nosio Scott. Istu tetovažu Pete ima već dugi niz godina na svojoj levoj ruci. Kad znamo kroz šta je Pete prošao zbog terorističkog napada, još manje je jasno zbog čega se on grubo šalio na račun užasa koji se desio na koncertu Ariane Grande u maju prošle godine.

Par inače još uvek provodi vreme u Njujorku gde su kupili stan koji već nedeljama lagano opremaju, živeći život iz snova, kako se čini! Ariana doduše još nema puno slobodnog vremena jer je očekuje promocija albuma koji izlazi 17. avgusta, a koji će biti u Famoza prodavnici samo par dana nakon toga!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #40 - glasajte za sve svoje omiljene pesme jednom dnevno!

3 thoughts on “Nikad ovako zaljubljena: Ariana Grande uradila tetovažu u čast preminulog oca svog dečka!

  1. Nadam se da će onda bar veza potrajati ako toliko tetovaža i svega drugoga rade

  2. Nadam se da će da ostane do kraja zivota veza , mada mogli bi malo biti mirniji sa tetovazama nije hejt obozavam ih oba dvoje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.