Slatko: Ariana Grande traži pomoć od Halsey u vezi video igre!

Halsey je za vikend stala u odbranu Ariane Grande nakon što ju je jedan hejter napao na Twitteru, tvrdeći da ona eksploatiše smrt svog bivšeg dečka Maca Millera. Ari se sad zato sve više oslanja na nju, čak i kad su u pitanju video igre!

Ari je tako na svoj Instagram Story postavila pitanje, “Da li neko zna kako da igram Mario Kart sa prijateljem na dve različite lokacije, na Nintendo Switchu? Molim vas javite mi se u DM, hitno je. Hvala vam puno”, a onda je tagovala i Halsey. Ubrzo zatim, ona se javila rečima, “Nema veze, skontala sam”, pa Halsey nije ni stigla da odgovori, ako nekim slučajem zna. Mario Kart verovatno vam je poznata igra, s obzirom da ovaj serijal postoji još od 1992. godine a verzija koja Ari igra je ujedno i najnovija.

Halsey je inače braneći Ari rekla, “Ari, svet može samo da sanja o tome da bude tako pun saosećanja i nežan kao to. Pošto si ti uvek tako klasa i fina, nek meni pripadne čast da im kažem – začepite!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.