Jaje rasturilo Instagram rekord Kylie Jenner!

Kad smo u petak prvi put pisali o fotki jajeta koje ima nameru da obori rekord Kylie Jenner po broju lajkova za jednu fotku, ono je bilo “tek” na cifri od 2,6 miliona lajkova. Ipak, manje od tri dana kasnije, jaje je daleko prešišalo Kylie i sad je novi rekorder na trenutno najpopularnijoj društvenoj mreži!

Jaje je tako tokom protekle noći dobijalo po milion lajkova svakog sata što je potpuno suluda brojka, pa ih u ovom momentu ima oko 25 miliona! Sad kad je rekord pao i svi mediji to prenose, pitamo se hoće li novi lajkovi nastaviti da stižu i do kad! I ostale brojke su veoma impresivne – recimo, fotka je upravo prešla milion komentara, a sam profil ima 2,5 miliona pratilaca!

Pitanje je i šta će biti sudbina ovog profila, jer njegov vlasnik ima mogućnost čak i da ga proda za veliki novac, pošto 2,5 miliona pratilaca (a biće ih sigurno još dosta!) mnogo vredi.

Pročitajte još  Neverovatno: Uplaćeno više hiljada dolara pomoći za Kylie Jenner!

Autor: Famoza.net

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Jaje rasturilo Instagram rekord Kylie Jenner!

  1. Idk jako mi je gotivno to što su/smo uspeli, prvo sam mislila nema sanse ali uspelo je 🥚🥚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.