Jaje rasturilo Instagram rekord Kylie Jenner!

Kad smo u petak prvi put pisali o fotki jajeta koje ima nameru da obori rekord Kylie Jenner po broju lajkova za jednu fotku, ono je bilo “tek” na cifri od 2,6 miliona lajkova. Ipak, manje od tri dana kasnije, jaje je daleko prešišalo Kylie i sad je novi rekorder na trenutno najpopularnijoj društvenoj mreži!

Jaje je tako tokom protekle noći dobijalo po milion lajkova svakog sata što je potpuno suluda brojka, pa ih u ovom momentu ima oko 25 miliona! Sad kad je rekord pao i svi mediji to prenose, pitamo se hoće li novi lajkovi nastaviti da stižu i do kad! I ostale brojke su veoma impresivne – recimo, fotka je upravo prešla milion komentara, a sam profil ima 2,5 miliona pratilaca!

Pitanje je i šta će biti sudbina ovog profila, jer njegov vlasnik ima mogućnost čak i da ga proda za veliki novac, pošto 2,5 miliona pratilaca (a biće ih sigurno još dosta!) mnogo vredi.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Nastavlja porodični posao: Kylie Jenner radi sopstveni rijaliti!

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

7 thoughts on “Jaje rasturilo Instagram rekord Kylie Jenner!

  1. To je šta se desi kada se Nine year olds udruže na r/Pewdiepie Submissions 😂 Baš jučer su svi objavljivali o tome i danas prede rekord… I'm so proud od this community ❤️😂❤️😂

  2. Idk jako mi je gotivno to što su/smo uspeli, prvo sam mislila nema sanse ali uspelo je 🥚🥚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.