Ariana Grande će od koncerta u igri Fortnite zaraditi čitavo bogatstvo!

Ariana Grande već ima milione dolara zarađene u bogatoj karijeri, ali pevačica bi uskoro mogla nekoliko miliona da zaradi na jednu jedinu stvar, a to je novi projekat igara Epic Games, koji će staviti njen koncert u Fortnite! Možda vam ovo deluje kao mali projekat, ali očigledno je da se isplati više nego regularan koncert!

Kako prenosi Forbes, Travis Scott je pre Ari održao isti ovakav događaj, i nakon njega zaradio preko 20 miliona dolara na prodaju stvari – Ari je ubedljivo najveća zvezda koja je ikada isprobala Fortnite, tako da se očekuje ekstremna posećenost. Prvi koncert se održava 7. avgusta u ponoć po našem vremenu, i potrebno je uključiti se sat ranije, a osim koncerta biće raznih zanimljivosti! Ako vam taj termin ne odgovara, biće ih još kasnije.

Ari je ovih dana objavila i svoj potpuno novi parfem “God Is a Woman“, tako da uprkos kovidu i nezgodnoj situaciji za koncerte, pevačica uspeva da dođe do enormnih cifara zarade.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Italijanski MTV Awards: "Jariana" i One Direction veliki pobednici!

2 thoughts on “Ariana Grande će od koncerta u igri Fortnite zaraditi čitavo bogatstvo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.