Ariana Grande najplaćenija pevačica sveta, BTS 47.

Magazin Forbes u sredu objavio je listu najplaćenijih zvezda današnjice, a na tom spisku našli su se i mnogi muzičari! U vrhu listu očekivano su Kanye West, Ariana Grande, Taylor Swift ali i Jonas Brothers! Kako se navodi, sto navedenih zveda u pretekloj godini zaradilo je čak 6,1 milijardu dolara!

Za svaki slučaj, da napomenemo da ovo nije lista ukupnog bogatstva, nego da samo pokazuje ko je koliko zaradio u prethodnih 12 meseci! Iako su je optužili da veštački povećava svoje bogatstvo, prva na listi je Kylie Jenner sa ludačkih 590 miliona dolara koje je zaradila prodajom najvećeg dela svoje kompanije Kylie Cosmetics, a a drugi je Kanye West koji je zaradio “samo” 170 miliona! Samim tim, on je prvi među muzičarima. Interesantno, na pozicijama od tri do pet nalaze se sportisti, i to Roger Federer, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. Ovde treba reći da sva trojica najviše novca zarađuju od reklama, pa iako Federer odavno više nije najbolji na svetu, sponzorima je i dalje interesantniji od Nadala i Đokovića.

Ipak, vratimo se muzičarima. Ariana Grande je na mestu broj 17. sa 72 miliona dolara, što je čini najuspešnijom muzičarkom na listi! Sem Kanyea, iznad nje je još jedino Elton John na mestu broj 14. Odlično stoje i braća Jonas koja su na mestu broj 20 sa 68, 5 miliona. Ed Sheeran je 23. sa 64 miliona, a njegova drugarica Taylor Swift je blizu, sa 63,5 miliona. Post Malone je 28. sa 60 miliona. Među ostalim muzičarima na listi o kojima često pišemo, izdvojili bismo još Shawn Mendesa koji je 39, Billie Eilish (43.), BTS (47.), Jennifer Lopez (56.), Pink (57.), Rihannu (60.), Travis Scotta (82.), Katy Perry (86.) i Lady Gagu (87.). Jedina osoba iz regiona u top 100 je najbolji teniser sveta, Novak Đoković koji je sa zaradom 44,6 miliona na mestu broj 68! Među 100 naravno nema Selena Gomez ili Justina Biebera koji godinama nisu išli na turneje, isto kao što ranijih godina nije bilo ni Ariane iz sličnog razloga.

Pročitajte još  Nešto kao da nije u redu sa novom voštanom figurom Ariane Grande!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Ariana Grande najplaćenija pevačica sveta, BTS 47.

  1. Famozo samo mala ispravka napisali ste "Ariana Grande je na mestu broj 17. sa 72 miliona dolara, što je čini najuspešnijom ženom na listi!" Tu je greška, jer trebalo bi pisati što ju čini najuspešnijom ženskom pevačicom na listi, a ne ženom, jer kako ste i samo naveli Kylie je na vrhu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.