Marcus i Martinus: Najviše nam je krivo što ne možemo na Balkan!

Marcus i Martinus od početka karijere imaju veoma mlad fandom, što nije ni čudno kad znamo da su i počeli da pevaju još u detinjstvu. Ipak, momci ističu da sad smatraju kako je njihova muzika namenjena svim generacijama, iako je jasno da ih najviše slušaju mladi njihovih godina.

Oni ističu da se jedna stvar nikad neće promeniti, a to je da ne žele da u svojim pesmama promovišu opijanje ili bilo kakvo drugo štetno ponašanje. “Mi ćemo uvek biti Marcus i Martinus. Mislim da ljudi počinju da pevaju o alkoholu kad postanu punoletni, jer im nije bilo dozvoljeno da budu ono što jesu do tad. Međutim, mi smo uvek imali slobodu i nije nas mučio stres zbog naših godina”, ističe Marcus.

Momci ističu i da se osećaju kao taoci korone, jer ne mogu da idu na turneju, a i dalje veruju da je glupo da izbace album koji ne mogu da promovišu. Interesantno, finski Iltalehti navodi da je momcima posebno krivo što ne mogu da dođu u Južnu Evropu, gde su najpopularniji! Tu se naravno misli na naš region i Grčku.

“Korona virus nam stalno odlaže album, jer naravno da bismo voleli da dođemo nakon što on izađe. Želimo da pesme pevamo pred fanovima.” Famoza ne gubi nadu da će se to desiti, a momcima se radujemo koliko i stotinama MMera koje smo do sad upoznali, ali još uvek ne uživo!

Pročitajte još  Potvrđeno: Organizovan Meetup sa Marcusom i Martinusom u Zagrebu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Marcus i Martinus: Najviše nam je krivo što ne možemo na Balkan!

  1. Naravno da ce te nam biti dobrodošli nadamo se sledeće godine. Korona jeste uništila vas povratak na Balkan ali se nadaju svi mmeri i vi da se sve moze promeniti na bolje i da vi sa toliko strpljenja i zelji da se vratite fanovima iškekujete kraj korone. Sta mogu da kažem samo to da cemo mi fanovi sa Balkana sve uciniti da nam se vratite u Srbiju, Hrvatsku i Jos mnoge delove Balkana. Vidimo se momci nemojte odustati od svojih snova kao sto to necemo uciniti ni mi fanovi🥺💖💖🇷🇸💖💖💖💖😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.