Fanovi besni: Kylie Jenner koristi filter dok reklamira svoju šminku!

Kylie Jenner, kao i ostatak njene Kardashian-Jenner porodice, obožava da se igra filterima i fotošopom, i to je istina koju više ni oni ne mogu da demantuju jer su više puta ismevani i kritikovani. Ipak, trebalo bi znati da je prodaja šminke delatnost pri kojoj korišćenje filtera nema nikakvog smisla, jer šminka modifikuje našu facu koliko i filter, koji zatim modifikuje šminku. Kylie to očigledno ne razume!

Kao što ćete videti u videu ispod, Kylie se u novoj objavi o svojoj kolekciji šminke smeška uz filter koji joj je dao “sjaj u očima”, te ovaj video izgleda fejk i ne prikazuje šminku autentično. “Moji proizvodi su čisti, veganski i prelepi, prosto znam da ćete ih voleti” kaže ona, ali gde je realan izgled proizvoda? To se mnogi pitaju i mnogo fanova je već razočarano zbog ovog poteza!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Umešao se i rasizam: Cardi B oštro brani Kylie Jenner od uvreda zbog pojavljivanja u njenom spotu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.